Filmografie

Filmografie

8. července 2009 v 19:50 | Unwanted
Herecká filmografie:
  1. 2007 Osobní spravedlnost (The Flock)
  2. 2006 Fast Food Nation
    Za plotem
  3. 2004 Avril Lavigne, Bonez World Tour 2004/2005 (video film)
    Comet 2004 (TV film)
    Divoká jízda (Going the Distance)
    Toy Mountain Christmas Special (TV film)
    95,8 Capital FM´s Party in the Park for the Prince´s Trust 2004 (TV film)
  4. 2003 Hang Time
    Sarah McLachlan: Custom Concert (TV film)
  5. 2001 Live at the Rock & Roll Hall of Fame (TV seriál)
  6. 1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Dokumentární:
  1. 2008 Avril Lavigne: The Best Damn Tour (koncert)
  2. 2003 MTV Icon: Metallica (TV film)
    My World (video film)
  3. 2001 Gonna Meet A Rock Star (TV seriál)
 
 

Reklama
Copyright © 2008 - 2013 avrillavigne.blog.cz